Tekst Designed tot create naald aagp. (351K)


AMIAM2x (734K)

Ami Sticks


Maar wat zijn Ami Sticks? Ami Sticks worden gebruikt als hulpmiddel bij haken of breien. Als je een mooi knuffeltje aan het maken bent, heb je soms handen te kort bij het in elkaar zetten. Armpjes en beentjes wil je uiteraard precies gelijk hebben aan beide kanten, of oren en een snoetje, je hebt dan handen te kort.

Nu kan je met deze leuke sticks de armen of benen of wat nodig is, even vast pinnen en zo kan jij de juiste plaatsing bepalen en je kan op je gemaakt alles vast zetten, zonder dat de armpjes of beentjes ongelijk zitten.

AMIAMI (1294K) Kijk ook even het filmpje voor uitleg en voorbeelden.

De stick zijn 25 cm, dit is korter dan een breinaald, want die zijn vaak juist net weer te lang. De kralen die boven op zitten, zitten heel stevig vast en dienen alleen maar ter decoratie. Sommige Ami Sticks bevatten 1 of meerdere "Glow in the Dark" kralen, (dit is niet bij alle Ami Sticks, AMIAMIspiegel (1141K) alleen bij aangegeven sticks) want we worden uiteraard vrolijk van vrolijke gezellig tools als je lekker aan je hobby bezig bent.

Deze sticks zijn uniek en in Nederland nog niet verkrijgbaar en deze worden volledig door ons gemaakt. Dus op=op. Wel zullen ze weer aangevuld worden. Bij aankoop van 4 Ami Sticks, krijg je een bewaarzakje t.w.v. 3,50 er gratis bij.

U kunt het zakje niet kiezen, maar wel kunt u een voorkeur aangeven in het opmerkingen vakje bij afrekenen of stuur even een mailtje na je betaling via de mail of via het contact formulier. 10EMB-F-Zakje-Ami-1 (214K)
Dan zal ik proberen er rekening mee te houden. Als u het zakje gratis wil ontvangen bij aankoop van 4 Ami Sticks, voeg dan het zakje niet toe in de winkewagen, ik stuur het zakje bij aankoop van de 4 sticks automatisch mee in uw verpakking.


Woon jij niet in Nederland en wil je ook dit product aanschaffen, neem dan eerst even contact met mij op via het contactformulier of e-mail, de verzendkosten naar het buitenland zijn anders, maar ik kan dit uiteraard met aanpassing van verzendkosten wel naar u verzenden. 

facebook (9K)   instagram (21K)   messenger (28K)   push-pin (14K)   whatsapp (30K)   youtube (20K)   earth-grid (33K)   shopping-cart (12K)   email (12K)   telephone (24K)