Tekst Designed tot create naald aagp. (351K)


Cartoons of getekend portret


Nieuw bij 10's Embroidery is een cartoon van je hond. Na heel veel testen, oefenen en geduld is het nu mogelijk dit te laten maken. Je zal begrijpen dat dit wel enige tijd vergt en ik trek er dan ook een paar weken voor uit, om dit te maken. Uiteraard doe ik dit naast al mijn andere werkzaamheden.

Wat kan jij met die tekening?
shiloh en bailey samen 9 (1381K)
Ik lever jouw de digitale bestanden aan en daarmee kan je van alles doen. Het laten afdrukken op verschillende producten, posters of schilderij van maken of denk eens aan stickers, ga zo maar door. Het is nog niet mogelijk ze door mij te laten afdrukken, maar dit is hopelijk in de toekomst wel mogelijk.

bailey portret (447K)

Er zijn 2 soorten, cartoon style of realistische style. De realistische style, neemt het meeste tijd in beslag. Daarvoor nodig is een hoge kwaliteit foto, omdat dit zo'n precies werk is, moeten we het goed kunnen zien en onscherpe beelden maken dit onmogelijk. Wil jij ook zo'n gave tekening? Mail dan even en we bespreken jouw wensen door. Katten zijn ook mogelijk voor realistisch style, maar cartoon laat nog even op zich wachten, gek genoeg zijn die veel lastiger te maken.
10EMB-F-Cartoon-SH-BAY (158K)
Zoal ik als mijn dochter maken deze tekeningen, zoals hieronder een filmpje dat mijn dochter maakte. Beide beheersen we dezelfde teken technieken, neem eens een kijkje.

Shiloh Portret (930K)

Waarom zou je een cartoon willen? Ik vind het soms ook net even leuker, wat anders aan mijn muur te hebben dan een mooie foto. Ook hou ik van gekke grappige dingen en dan is een cartoon toch net wat leuker. Realistische tekeningen zijn gewoon een stukje kunst. Wie wil er nu geen kunst aan de muur. De liefde die erin zit geeft heel veel voldoening.

Wat ook nog mogelijk is: een borduurpatroon van jouw hond of kat, dit gaat net weer op een andere manier. Maar het is minstens net zoveel werk. Zie filmpjes en foto's. Ik maak ook de populaire "Poopie Bags" van honden en wie weet jouw hond. Hiervoor heb ik wel geschikte foto's nodig.

Daan Portret (927K)

Van jouw cartoon ook nog een borduur patroon? Dat kan, het is wel dubbel werk, eerst tekenen en daarna digitaliseren. Hoe gaaf is dat, jouw hond laten borduren op een trui, vest, handdoek of een ander object of gewoon je eigen borduurpatroon, als je zelf een borduurmachine hebt. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vraag naar de mogelijkheden en prijzen. De prijzen verschillen per product, per style, per hond soort, alleen kop, gehele hond, meer honden etc. Dus dit wordt op aanvraag beantwoord. Prijzen zijn v.a. 35,00 euro 

facebook (9K)   instagram (21K)   messenger (28K)   push-pin (14K)   whatsapp (30K)   youtube (20K)   earth-grid (33K)   shopping-cart (12K)   email (12K)   telephone (24K)