Tekst Designed tot create naald aagp. (351K)


c1b4dcd134fcbd77812bf3c619263533 (43K)

Knuffels


Knuffeltjes vind ik het leukste om te ontwerpen en te maken op de borduurmachine. Ik probeer ze vaak eenvoudig te ontwerpen, maar soms wijk ik er vanaf en ga ik voor een uitdaging zoals een rits, een zakje, armpjes, beentjes, oortjes. Maar de eenvoudige knuffels vallen vaak het meeste in de smaak. Een kind is al snel blij met een knuffeltje.
20200929_184800 (6631K)
Ook heb ik een grote serie inkleur knuffels gemaakt, gewoon zwarte lijnen op witte stof geborduurd. Pak viltstiften en laat je kind de knuffel inkleuren. Normaal mag je niet op je knuffels kleuren, dat maakt het extra leuk. Nadat ze op hun kunstwerk zijn uitgekeken, gooi je de knuffel in de wasmachine, het grootste deel van de kleur was je eruit en het kind kan de knuffel weer opnieuw inkleuren. Een leuk cadeautje om te geven. Deze kan je in de webshop vinden bij de borduurpatronen.

aarbei (12010K) Een hele bijzondere knuffel is dan ook wel Slottie. "Slottie de emotie knuffel" Slottie kan voor vele doelen ingezet worden, sommige kinderen kunnen hun emoties moeilijk tonen, neem nu kinderen met een beperking of kinderen met een tijdelijk probleem. Maar ik noem nu kinderen, uiteraard hoeven het niet speciaal kinderen te zijn.

Wat kan je nou met "Slottie", het is een knuffel, waarvan je het gezichtje kan veranderen van emotie. Op zijn rug is een zakje gemaakt, in dat zakje zitten emotie gezichtjes. Deze zijn te bevestigen met een knoop (deze gelijk als neus dient) zo kunnen kinderen aangeven zonder veel woorden, hoe ze zich voelen en met juiste begeleiding kan deze knuffel ingezet worden als hulp in de omgang of verwerking of welke andere beperking ook. Dus Slottie is niet alleen een super leuk vriendje, maar ook een heel zinnig knuffeltje.

Patronen van Slottie en de vele andere knuffels zijn te vinden in de Webshop of kijk voor andere cadeautjes in de Cadeau Shop voor diverse cadeautjes
Speciale verzoeken kunnen op bestelling gemaakt worden, neem contact op voor de mogelijkheden.

10EMBROIDERY FOTO Project Slottie EMotie Knuffel 004 (4337K)       10EMBROIDERY FOTO Project Slottie EMotie Knuffel 006 (3841K)


 

facebook (9K)   instagram (21K)   messenger (28K)   push-pin (14K)   whatsapp (30K)   youtube (20K)   earth-grid (33K)   shopping-cart (12K)   email (12K)   telephone (24K)