Tekst Designed tot create naald aagp. (351K)


Illustrations-icon (15K)

My Portfolio


Al meer dan 20 jaar borduur, ontwerp en digitaliseer ik borduurpatronen. Ik heb al duizenden patronen gemaakt, maar ik krijg er nooit genoeg van. Er is wel heel erg veel geduld en tijd voor nodig. Ook ik ben onderaan begonnen en ik heb veel moeten testen om het vak te leren en ook voor mij valt er nog veel te leren, want je kan je vaardigheden nog altijd verbeteren.

lunaloe (4003K) 1 grote of gedetailleerde afbeelding digitaliseren kan zo 6 tot 12 uur duren voor dat deze af is. Ik probeer perfectie te leveren en daar gaat nu eenmaal veel tijd in zitten en dit wordt vaak onderschat. Daarna komt het testen, bestandtypes maken, foto's, afbeeldingen, beschrijvingen en verder verwerken zodat het in de webshop verkrijgbaar is, presenteren op mijn website en social media bijwerken. Dit kost me soms dagen werk en dan heb ik nog maar 1 patroon gemaakt.
mmmp (11041K)
Ik maak niet alleen patronen voor mijn website, maar ook in opdracht. Dit doe ik ook al jaren. Hier in mijn portfolio zal ik ook daar werk van laten zien. Na al zoveel jaar heb ik nog steeds elke dag zin om nieuwe dingen te ontwerpen of afbeeldingen te digitaliseren. Maar ik vind het ook leuk om mezelf soms uit te dagen en weer een stapje verder te gaan dan ik ging.

Wil jij ook iets laten digitaliseren? Neem daarvoor contact op met mij. E-mail mij, klik hier info@10embroidery.nl

 
Samenvoegen  (18098K)

facebook (9K)   instagram (21K)   messenger (28K)   push-pin (14K)   whatsapp (30K)   youtube (20K)   earth-grid (33K)   shopping-cart (12K)   email (12K)   telephone (24K)