Tekst Designed tot create naald aagp. (351K)


11-2-graphic-design-png-file (47K)

Ontwerpen en digitaliseren


  Al 20 jaar teken ik veel van mijn patronen zelf of laat me inspireren door een foto, maar ook koop ik afbeeldingen om mooie patronen of projecten tot stand te laten komen. Vele patronen, tekeningen of ideeën liggen jaren op de plank, tot ik het perfect genoeg vind om te verkopen.

draw (2390K) Maar ook 2 kinderboekjes liggen nog te wachten tot publicatie. Ik maakte eerder een test ontwerp en het werd door kinderen enorm gewaardeerd en het verhaal sleepte hun helemaal mee, al snel begon ik aan een deel 2. Beide boekjes zijn geheel zelf getekend en geschreven door mij, het koste jaren werk, maar dit is zo enorm leuk om te doen, dat er ook een deel 3 aan gaat komen.

Het tekenen heb ik doorgegeven aan mijn dochter en ook zij ontwerpt wel eens leuke tekeningen voor de webshop, maar maakt ook ware kunstwerken voor haarzelf.

boekenvoorbeeld (9816K) Ik werkte in het verleden als drukker en nabewerker in drukkerijen, het vak van ontwerpen, drukken en dus ook borduren zit mij in boeken (32494K) het bloed. Ook het werken op de computer is een groot deel van het werk, dat bij mijn website, webshop en afbeeldingen hoort. Dus soms teken ik het ook op de computer met de nodige programma's. Het is allemaal enorm veel werk, maar ik geniet er elke dag van om mooie dingen te maken in welke vorm dan ook. Ik wil namelijk graag dat de website, webshop, afbeeldingen, uitleg pagina's en patronen er niet alleen perfect uit zien, maar ook uniek.

footer-logo (3K)

51-517951_printing-png-image-printing-design-png (1141K)

 

facebook (9K)   instagram (21K)   messenger (28K)   push-pin (14K)   whatsapp (30K)   youtube (20K)   earth-grid (33K)   shopping-cart (12K)   email (12K)   telephone (24K)