Tekst Designed tot create naald aagp. (351K)


PoopBag (20K)

Poopie Clips


De Poopie clip is ontstaan tijdens het wandelen met mijn hondje, poepzakjes knoopte ik vaak aan een klemmetje of dergelijk, wat ik aan de riem had bevestigd.Poopieclip 2 (8662K) Daar moest ik toch een elegantere oplossing voor bedenken. Telkens als ik aan het wandelen was, zat ik weer met het zelfde probleem, ik wilde de zakjes niet in mijn hand houden, je loopt niet rustig en vaak ook een onaangename geur die langs je neus vliegt.

Op een dag had ik het helemaal bedacht, vloog thuis direct achter de computer om mijn plan uit te werken en mogelijk te maken in een borduurmachine patroon. Uiteraard lukte dit niet in 1 keer, al hoewel de vorm en maat perfect was. Maar een paar uur laten had ik het voor elkaar.

Naast kunstleer gebruik ik in het gaatje een stukje plastic, waar je naald van je machine gewoon door heen kan borduren. 2 lagen dun plastic werkt vaak beter. Ook kan je dit van plastic poop-1fn (100K) maken dat je normaal weg zou gooien. Je kan sheets nemen of een stukje verpakkings materiaal van een doosje met een raampje, maar ook een oude placemat werkt prima, als het maar hard plastic is, er zijn vele opties mogelijk en eigenlijk heb je altijd wel iets in huis. Nou, al met al, een leuke gadget en inmiddels in leuke modellen verkrijgbaar.

De borduurpatronen zijn verkrijgbaar in de webshop en de kant en klare clips kan je vinden in de cadeushop. Het is een enorm leuk cadeautje om te geven en te krijgen, nergens te koop, dus 100% origineel!

Poopieclip Roze (4129K)       10EMB Poepieclip uitleg (601K)    Poopieclip Roze hart (4099K)

De "Poopie Clips" zijn in de webshop te koop en te downloaden,

klik hier

Kant en klare Poopie Clips zijn ook te koop in de webshop, voor de Nederlandse markt

klik hier

 

facebook (9K)   instagram (21K)   messenger (28K)   push-pin (14K)   whatsapp (30K)   youtube (20K)   earth-grid (33K)   shopping-cart (12K)   email (12K)   telephone (24K)