Tekst Designed tot create naald aagp. (351K)


Beer (112K)

Troost Artikelen


"Noé het Troost Beertje", "Engelen Troost Kussen", "Afscheids Beren T-shirt" en "Baby Nestjes"

Mutsjes (6444K) In het leven krijgen we te maken met blijde en ook verdrietige momenten, het ene moment zijn we op ons gelukkigst en voor we het weten, wordt ons dat geluk ontnomen, Zoals de dood van een kind, partner, opa, oma of een stil geboren kindje, maar ook een huisdier.

Dit vreselijke verlies van een dierbare verwerken we allemaal op ons eigen manier. De één wil er graag over praten, de ander liever niet, we hechten vaak veel waarde aan spulletjes van die persoon, om herinneringen levendig te houden. Ik, Jantina van 10's Embroidery en mijn vrienden en familie kennen ook dit verdriet maar al te goed. Wij hebben iets bedacht om die mooie herinneringen levendig te houden.

Hart Hanger (3251K) Een kindje verliezen is toch wel de grootste nachtmerrie die je als ouders mee kan maken, dit verlies een plekje geven is vrijwel onmogelijk. Maar hoe kan je een kind herinneren, die immers nog maar zo kort op de wereld stond, Er zijn soms weinig of geen spulletjes nog van het kindje. Zo is het misschien een mooi idee om van kinderkleertjes een troostbeertje te maken, Noé (wat troost betekent) is zo'n beertje. Van een rompertje is het al mogelijk zo'n beertje te creëren, zo heeft u iets tastbaars van uw kindje of dierbare in de vorm van een lief knuffeltje. (Details en wensen zullen wij privé bespreken) Maar sommige mensen vinden een troostbeer van een kledingstuk van een dierbare volwassen persoon ook heel passend, dat is ook mogelijk.

Kussen (96K) Maar we hebben nog iets moois bedacht, denk hierbij aan bijvoorbeeld een jong kind of een tiener, maar zeker ook volwassenen die een dierbare hebben verloren. Zo maken we een "Engelen Kussen" van een blouse of shirt van uw dierbare. Hier kan een tekst op geborduurd worden. Zoals een naam, datum of afbeelding, ook de details hiervan worden nader privé besproken, hoe dit in zijn werking gaat, met verzenden, maken en levertijden.

De gedachte achter het kussen is dat je deze op je bank, bed of andere plek kan plaatsen en deze persoon toch een beetje in je buurt is en je er even mee kan knuffelen als je dat wenst of er gewoon naar kan kijken, je krijgt er een gratis hartje bij, gemaakt van dezelfde stof,deze kan je in de kerstboom hangen of een andere plek die jij wenst.

Dit alles om je dierbare te herinneren en ze toch dicht bij je te houden en je te helpen bij het verwerken of om dit zware verlies een klein beetje te verzachten. Gewoon wat steun in de zware dagen.

Er is nog meer mogelijk.

Grote beer (1795K) Nog een mooi idee voor bijvoorbeeld een afscheid van een dierbare, in de vorm van knuffelbeer waarvan het T-shirtje geborduurd is, met een mooie tekst.

Wij kunnen het T-shirtje leveren en borduren met gewenste tekst. Deze knuffel kan bij de uitvaart gebruikt worden of net als de andere producten als herinnering aan de overleden dierbare.
Omdat een gewoon kant-en-klaar T-shirt niet mooi past bij een beer, is dit t-shirt speciaal voor beren ontworpen, zodat deze mooi staat en past.

Baby Nestje (10087K) Er is nog meer dat we kunnen bieden, wat minstens zo moeilijk en zwaar is. Een miskraam of een stil geboren kindje. Gelukkig is er tegewoordig veel meer mogelijk en zelfs erkenning en registratie. Maar zo'n klein kindje, want zo voelde het voor mij toen ik wist dat ik zwanger was, ongeacht hoeveel weken oud het is, je voelt je direct vader en moeder. Helaas maken te veel mensen een miskraam mee. Hoe verschrikkelijk is het ,je kindje te moeten verliezen, in welk stadium van de zwangerschap je ook bent. Iedereen wil op zijn of haar manier afscheid nemen. Wij hebben daarvoor ook producten, zoals een heel klein baby nestje, met een heel klein badcapeje of mutsje. Hier zijn ook mogelijkheden in, om het afscheid van dat kleine hummeltje zo mooi mogelijk te maken. Zie de producten die wij te koop hebben.

Wij bieden deze 4 opties aan en verdere wensen die hieraan toegevoegd kunnen worden, zullen wij privé met u bespreken. U ziet hier op de pagina een paar voorbeelden van onze producten. Het "Troost Beertje" wordt alleen in deze uitvoering geleverd (geen andere soorten), deze is namelijk geheel ontworpen en gecreëerd door het creatieve team van 10's Embroidery. Kunnen wij je helpen zoiets prachtigs te maken, neem contact op met het creatieve team van 10's Embroidery, die dit voor u kan realiseren. Mail naar info@10embroidery.nl

Sterkte toegewenst met uw verlies en verdriet in deze moeilijke tijd.

Onderstaand de foto's van de producten die ik verkoop en hoe de beer, kussen of t-shirt eruit zal gaan zien, alleen dan in andere stof. De baby nestjes die u hier onder ziet zijn momenteel in deze kleuren beschikbaar. Het mandje wordt niet meer gemaakt (dus onderstaande 3 als enige beschikbaar). De inhoud van het nestje wel, tot materialen weer beschikbaar zijn.


10EMB-Troost-11 (138K) 10EMB-Troost-15 (127K) 10EMB-Troost-16 (146K)

10EMB-Troost-2 (155K) 10EMB-Troost-3 (143K) 10EMB-Troost-1 (204K)

10EMB-Troost-10 (106K) 10EMB-Troost-12 (139K) 10EMB-Troost-13 (124K)

10EMB-Troost-14 (110K) 10EMB-Troost-4 (175K) 10EMB-Troost-5 (165K)

10EMB-Troost-6 (194K) 10EMB-Troost-7 (172K)

10EMB-Troost-8 (191K) 10EMB-Troost-9 (181K)


Algemene voorwaarden Noé Troost Beertje en Engelen Kussen en T-Shirt.

Ondanks uw verdriet moeten we helaas dit soort dingen ook zakelijk bekijken, hieronder leest u alles wat u moet en wilt weten over de voorwaarde waar beide partijen verantwoordelijk voor zijn.

Naast de bestaande algemene voorwaarden van 10's Embroidery is dit een aanvulling speciaal voor het te maken en leveren van Noé Troost Beertje en Engelen Kussen of T-shirtje.

De aan te leveren kleding, waar Troost Beertje en Engelen Kussen van gemaakt wordt, dienen schoon en gewassen aangeleverd te worden. (Als anders gewenst, dit te overleggen)

Alle delen (rest materiaal) zullen verwerkt worden in de knuffel, restjes zullen als vulling dienen, zodoende dat er niets verloren gaat van het kledingstuk van uw dierbare.

Het maken van een knuffel en kussen vergt tijd, deze worden met grote zorg en respect gemaakt en daardoor zal het ook meer tijd kosten,
wij nemen hier maximaal een maand de tijd voor, maar zal uiteraard zo snel mogelijk geleverd worden in een passende discrete verpakking.

Als door drukte meer tijd nodig blijkt, dan zal dit met u besproken worden. In geval van T-shirtjes die op een uitvaart getoond worden, zal de levering zo spoedig mogelijk geleverd worden.

Prijzenlijst:

 • Kosten beer Noé:
  45 euro excl. Verzendkosten
 • Extra teksten e.d. vanaf:
  5 euro (hangt af van uw wens)
 • Kosten kussen:
  35 euro excl. verzendkosten
 • Extra teksten e.d. vanaf:
  5 euro (hangt af van uw wens)
 • Kosten T-shirtje:
  17,50 euro (zelfgemaakte T-Shirt, i.v.m. gewone shirts die niet passen) excl. Verzendkosten

Beer maten waarbij dit t-shirt past (dus de beer wordt niet geleverd) : Meest gangbare beren die verkrijgbaar zijn:

 1. Beer 1:
  • Lengte beer ± 90 cm
  • In zitstand ± 48 cm
  • Buik omvang ± 75 tot 77 cm

 2. Beer 2:
  • Lengte beer ± 50 cm
  • In zitstand ± 37 cm
  • Buik omvang ± 51 tot 53 cm

 • Extra teksten vanaf:
  5 euro (hangt af van uw wens)
 • Mutsjes: maat 1, 2 en 3:
  4.50
 • maat 4, 5 en 6:
  5.00
 • Het verzenden van de kleertjes aan 10's Embroidery komen voor uw kosten.
 • Baby nestje met mandje:
  25,- (mandje, badcape, dekentje en mutsje) beperkte voorraad (mandjes worden niet meer gemaakt,dus 3 op foto's als enige beschikbaar)
 • Baby nestje zonder mandje:
  15,- (badcape, dekentje en mutsje)


Alle teksten, namen, data en meer info, wordt via email door u aangeleverd, u bent verantwoordelijk voor de taalfouten die in de tekst kunnen en zijn ontstaan.
Herstellen van die fouten zullen voor uw kosten zijn. De fouten die door 10's Embroidery gemaakt worden zullen kosteloos door ons worden hersteld.

Omdat het kledingstuk niet vervangen kan worden, zal hier meervoudige controle op uitgevoerd worden en ook vooraf aan u getoond worden.
Het kledingstuk dat niet vervangen kan worden, zal voor uw onbetaalbaar zijn, 10's Embroidery zal de kosten en waarde ervan niet vergoeden,
omdat aan emotie geen bedrag geplakt kan worden, maar er zijn vele oplossingen mogelijk, om fouten weg te werken.
Bedenk heel goed dat fouten menselijk zijn en dat er altijd iets mis kan gaan en niet vervangbaar zijn.
Denk hierbij dus ook aan het kwijtraken in de post, zoals bij het verzenden naar 10's Embroidery en van 10's Embroidery.
10's Embroidery kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het kwijtraken tijdens het verzenden van het pakket door een pakketdienst.
10's Embroidery verzendt alles via DHL. Wel zullen we er alles aan doen, het zonder enige problemen aan u te verzenden.
Als u wenst dat uw pakket met een verzekering of aangetekend wordt verzonden is dit mogelijk op uw kosten.

 

facebook (9K)   instagram (21K)   messenger (28K)   push-pin (14K)   whatsapp (30K)   youtube (20K)   earth-grid (33K)   shopping-cart (12K)   email (12K)   telephone (24K)