Help mee !!

"De Zonnedekens"

Hallo Allemaal,


Dit keer heb ik een verzoekje.
Waarom helpen we met onze hobby niet eens een ander.
Dan heb ik het over kinderen.
Nu is er een instantie in België, die zelfgemaakte dekens en knuffels en nog veel meer inzamelt voor zieke kinderen en tieners.
Zie hieronder voor de website adressen:


Website Zonnedekens

Facebook Zonnedekens
10991319_857702704294508_9176293125066592367_n (19K)
Als wij met onze hobby nu eens anderen helpen, dan geeft onze hobby niet alleen plezier, maar ook nog eens een heel goed gevoel en veel voldoening omdat, we anderen helpen.
Neem eens een kijkje op de website van "De Zonnedekens" en lees meer informatie, maar kijk ook eens de foto's, wat je creaties voor kinderen kunnen betekenen.
Voor ons is het toch een makkie om een knuffel te maken en waarom niet een heleboel.


Daarom heb ik speciaal een knuffel ontworpen voor jullie, genaamd "zonnevriendje" die je zou kunnen borduren, maar je mag ook een andere knuffel maken, alles wat je kan bedenken is welkom.


10EMBROIDERY FOTO Zonnevriendje (256K)

10EMBROIDERY Foto Zonnevriendjes Pakket Nieuw (55K)


Wil je ook wat doen voor deze kinderen, dan kan je knuffels maken en opsturen.
Een knuffel mag gebreid, gehaakt, genaaid of geborduurd zijn.
Er zijn echter wel wat regels verbonden aan een knuffel.
Ik heb zelf contact gehad met één van de organisatoren en liet me weten waar op te letten, ze vertelde me het volgende:

 • Je mag maken wat je wil. Wees creatief en leef je uit

 • Wat betreft de knuffels: liefst katoen, ze mogen geen losse onderdelen bevatten. Dus b.v. veiligheidsoogjes gebruiken of oogjes borduren. Gelieve géén plak oogjes te gebruiken, want die vallen er te gemakkelijk af.

 • Wat betreft de dekens : geen prikkende wol, niet te zwaar dus niet met dubbele wol haken of breien (is niet aangenaam voor een ziek kind). Baby dekens hebben we momenteel genoeg dus minstens de maat voor een kinderbed ( 90 x 120 cm ) en groter. • 1500402bx71atqqgx (7K)

  Als je mee wil doen, zou dit heel fijn zijn en vertel het aan iedereen.  Voor adres gegevens, stuur mij even een mailtje. Ik zal bemiddelen om te zorgen dat je mooie werk op de juiste plek terecht komt.
  Doe je mee??? Ja toch.... laten we allemaal iets sturen, het hoeft heus niet veel te zijn, al is het maar één knuffel, dan heb je al 1 kind geholpen, zware tijden te verlichten en een glimlach op zijn of haar gezichtje getoverd.

  Heel erg bedankt voor je aandacht en wellicht heb ik je interesse gewekt.  "Een gezond kind heeft duizend wensen, een ziek kind maar één."

  happysun (42K)

  Ook dvd's zijn zeer gewenst, voor kleintjes en ook tieners. Heb je nog wat dvd's in huis, die niet meer gekeken worden, zou het heel fijn zijn als je ook die wil doneren.

  Dank je wel !!
  10tje