Help mee !!

"Saying Goodbye"

Hallo Allemaal,

Saying Goodbye logo 320 (29K)

Ik wil je graag voorstellen aan de vereniging "Saying Goodbye".
Saying Goodbye wil zich als vereniging inzetten voor kinderen, jongeren en volwassenen die recentelijk of langer geleden geconfronteerd werden met het verlies van een dierbare. Je kunt alles hierover lezen op hun website. Maar waar ik graag aandacht voor wil vragen is dat deze vereniging ook op zoek is naar vrijwilligers die knuffeltjes kunnen maken.
"Meer lezen klik hier"
of ga naar de facebook groep en meld je aan
"Facebook groep klik hier"

Zwarte Lijn (1K)
Een paar jaar geleden werd ik door de oprichter van dit project "Patricia Vercaempst" benaderd en gevraagd of een ontwerp van mij "Beerdie" veelvuldig gemaakt mocht worden. Ik was ontroerd door het verhaal achter Saying Goodbye en kon natuurlijk geen nee zeggen, daarbij deed ik er een schepje bovenop en maakte het logo na, zodat deze op Beerdie geborduurd kon worden. Maar ze waren ook op zoek naar een "zorgen monster", ze maakte al vele mooie knuffels die door andere ontwerpers werden geschonken, maar ook ik maakte speciaal voor Saying Goodbye, "Crazy Fluffie"
Deze knuffels worden gegeven aan de kinderen, die dit gewoon even hard nodig hebben.

Zwarte Lijn (1K)
Ik wil nog even terug komen op het goede doel: we maken het helaas allemaal mee dat we soms afscheid moeten nemen van een dierbare, jong of oud, voor iedereen is dit een zeer verdrietige tijd. We kunnen vaak op steun rekenen van dierbaren, vrienden en familie. Maar er komt een tijd dat we weer verder moeten en eigenlijk wordt dan een beetje vergeten, dat nog niet iedereen zo ver is om door te gaan.
Sommige mensen hebben daar wat langer de tijd voor nodig of hebben misschien niemand waar ze hun verdriet mee kunnen delen of sommige mensen weten niet goed hoe ze er mee om moeten gaan.

Daarin kan Saying Goodbye je heel goed helpen, ze hebben vele opties om jouw te helpen met je verdriet. Door een luisterend oor, een arm om je heen of gewoon voor wat afleiding te geven en een glimlach op je gezicht te toveren of door een knuffel. Je op deze manier sterker te maken, zodat je het verlies van je dierbare een plekje kan geven, maar wel op het moment dat jij daar aan toe bent.


Want liefde houdt niet op, waar het leven eindigt.

Zwarte Lijn (1K)
Je kan "Crazy fluffie" of "Beerdie" maken (indien je mee wilt helpen, mail me even, dan stuur ik je het patroon). Maar andere knuffels zijn ook welkom. Bezoek vooral even hun website of de facebook groep en ze vertellen je er graag over en waar je het heen kan sturen. Ook ik kan bemiddelen voor je, dan leg ik contact met patricia.
Het hoeft niet veel te zijn (maar mag wel), alle kleine beetje helpen!!"Je hoeft niet sterk te zijn om iets vast te houden, maar je moet wel sterk zijn om los te laten"

10EMBROIDERY Project Crazy Fluffie Knuffel (114K) 10EMBROIDERY Project Beerdie (122K)Voor adres gegevens, stuur mij even een mailtje. Ik zal bemiddelen om te zorgen dat je mooie werk op de juiste plek terecht komt.

greetings 10 met label.300 (12K)