Berichten


Wil je een e-mail ontvangen bij elke update van mijn website, stuur me een e-mail, met je naam en e-mail adres. Klik button.
---
If you want to receive an e-mail at every update of my website, send me an e-mail, with your name and e-mail address. Click button.Nieuwsbrief (7K)


Woensdag 09-10-2019Hallo allemaal,
10EMBROIDERY FOTO Cute Cart  Star (179K)
Jullie hebben het inmiddels vast wel gezien, dat de webshop al een week open is, ik probeer heel regelmatig nieuwe patronen toe te voegen. Hopelijk zit ook daar voor iedereen iets leuks bij. De free downloads zijn even offline, deze komen wel terug, maar mogelijk in een andere vorm of omgeving en in andere hoeveelheden. Ik ben daar nog hard mee bezig. Ook op de website zelf, voeg ik nog geregeld foto's en tips toe, vergeet ook de pagina met stabilizers niet, ik heb alle stabilizers verzameld met uitleg erbij.
10EMBROIDERY FOTO Cute Cart 03 (252K)
Dagelijk is er op mijn facebook pagina foto's te zien van anderen die iets gemaakt hebben van mijn patronen, maar ook plaats ik geregeld foto's en berichten en de laatste nieuwe patronen voor in de webshop. Wil jij ook dagelijks betrokken zijn bij alle ins en outs van 10's embroidery, schrijf je dan in bij de facebook groep.
follow me on facebook
klik hier

greetings 10 met label.300 (12K)

Donderdag 26-09-2019Shop opening soon (137K)
greetings 10 met label.300 (12K)

april 2019Hallo Allemaal

Ook dit jaar gaan we weer eieren zoeken. Ik heb 3 gouden eieren verstop ergens op de website. Daarachter zit een patroon verscholen, klik op het ei om het patroon te downloaden. Kan jij ze vinden?
Egg Hunt 2019 (248K)
greetings 10 met label.300 (12K)

09-03-2019Hallo Allemaal

Ik wil graag even aandacht vragen voor mijn goede doelen.
Ik heb een nieuw goed doel toegevoegd "Saying Goodbye", deze vereniging, gevestigd in BelgiŽ, is op zoek naar vrijwilligers die ook knuffels willen maken. Lees er alles over op de nieuwe pagina die ik gemaakt heb op de "Help mee" pagina.
Neem hier een kijkje.
Dank je wel.
greetings 10 met label.300 (12K)

Donderdag 07-03-2019Hallo allemaal,

Grote schoonmaak bij 10's Embroidery!!

Emmer (26K)
Je zal wat veranderingen zien op de site. Ik heb foto's met ideeŽn weggehaald. Ik test graag patronen van andere designers en laat dat dan graag zien, hoe dat is geworden. Maar dat geeft verwarring, want veel mensen denken dan dat het mijn ontwerpen zijn, wat heel logisch is. Om verwarring te voorkomen, zal ik die foto's niet meer plaatsen. Ook zijn er tijdelijk veel patronen weggehaald van de download pagina's, omdat sommige patronen sterk verouderd zijn en niet meer aan mijn laatste normen voldoen. Ik ben meer eisen gaan stellen aan mijn ontwerpen. Maar ik ga de patronen 1 voor 1 nakijken, aanpassen en terug zetten, dit is natuurlijk erg veel werk. Mocht je echt iets zoeken, wat voorheen op de site stond en nu niet meer en wil je dit toch erg graag hebben, stuur me een bericht en ik zal deze via e-mail aan je toesturen. Uiteraard werk ik altijd aan nieuwe patronen, dus ik zal de download pagina's gewoon blijven aanvullen.
greetings 10 met label.300 (12K)

zaterdag 15-12-2018Hallo allemaal,

Kerst staat al weer voor de deur, vele van jullie hebben de adventskalender al gevonden, want het is record drukte op mijn website. Leuk en bedankt voor jullie enthousiasme. Ik had meer kerst patronen gemaakt, dan in de kalender paste, dus op de download pagina staan nog een paar mooie patronen. Ook staan er nog een paar patronen, zonder het kerst thema. Ik heb al veel foto's voorbij zien komen van gemaakte kerst patronen, heel leuk om allemaal te zien. Als jij ook je projecten wil laten zien, die je maakte van mijn patronen, kan je die op mijn facebook pagina plaatsen.
follow me on facebook

Ik wens iedereen hele fijne feestdagen toe.
Santa Slee (13K)
greetings 10 met label.300 (12K)


donderdag 15-11-2018Hallo allemaal,

Ik heb een sinterklaas patroon gemaakt, dit feest wordt in enkele landen, in europa gevierd. Dus dit patroon is niet voor iedereen te gebruiken. Omdat er niet veel van dit soort patronen in omloop zijn, leek het me leuk er ook een paar te maken, ik begin bij sinterklaas, ik hoop er nog een paar te maken.

Bij het tabblad knuffels staat nog een "sinterklaas in kleur knuffel set" ook bij teksten staat nog een sinterklaas patroon, deze zijn van vorige jaar. Veel plezier met pakjes avond.

352200h.jpg (79K)
greetings 10 met label.300 (12K)

Donderdag 1-11-2018IMG-52d0df43300e466f5c4cc4987c1b0a34-V (45K)
Hallo allemaal, Halloween is weer achter de rug. Ik vierde het voor het eerst en versierde mijn voortuin, Er kwamen grote groepen kinderen aanbellen voor snoepjes. Die uiteraard prachtig verkleed waren. Het was een leuke ervaring, hopelijk kan ik volgend jaar meer uitpakken en mijn tuin griezeliger maken, hoewel de spinnen die ik in mijn poortje hing een groot succes waren, het was heel simpel, maar de kinderen vonden die spinnetjes geweldig, ook op de deurbel zat een spin, wie durfde hem aan te raken om aan te bellen hihihi.

Hoe dan ook, het was een succes. En nu? In Nederland hebben we het Sinterklaas feest. Maar de buitenlandse bezoekers vieren dit feest niet. Dus ik zal mij weer bezig gaan houden met kerst. Ondanks ik het heel erg druk heb, zal ik mijn best doen weer mooie patronen te maken en proberen leuke projecten te bedenken.

Ik heb een Facebook groep als je het leuk vindt om dingen te delen, die je gemaakt heb van 10's Embroidery, uiteraard zijn er meer leuke dingen te lezen. Ook heb ik een poll gemaakt, geef jij ook je mening?
follow me on facebook

greetings 10 met label.300 (12K)

Maandag 15-10-2018Hallo allemaal

Het is al weer bijna Halloween, een feest die in Nederland niet zoveel gevierd wordt als in Amerika, maar er zijn wel een aantal dorpen en steden die mee doen. Ik ben net verhuisd naar een dorp en hier wordt Halloween wel gevierd. Ik dacht laat ik nog een paar patronen maken en mijn site feestelijk aankleden.

Zoals je op de homepage hebt kunnen lezen, heb ik een zoekspelletje erop gezet. Vindt de 4 pompoenen !!
Ergens op de website heb ik pompoenen verstopt. Klik op de pompoen om een Halloween patroon te downloaden. Pompoenen zoals deze:
Ik wens je veel zoek plezier en een griezelige Halloween.
greetings 10 met label.300 (12K)

vrijdag 14-09-2018Hallo Allemaal

Bewustzijn lintjes, zijn lintjes die je toont uit respect voor een bepaalde aandoening of draagt om aandacht te vragen voor een ziekte of aandoening.

Paars staat voor een ziekte die ik heb, maar uiteraard zou je alle lintjes willen tonen en dragen. Je gunt niemand een aandoening of ziekte.

Ik heb 2 ribbon (bewustzijn lintje) patronen online gezet, deze zijn in alle kleuren te maken. Als je een bepaald soort ribbon zoekt, bijvoorbeeld met meerdere kleuren of een net iets mooiere dan een gewone, dan mag je een verzoek doen en zal deze gratis voor je digitaliseren.

Ik heb hier een link naar de lijst met waar, welke kleur voor staat.
Ribbon kleuren en betekenis

RESPECT is voor degene die het verdienen, niet voor degene die het EISEN

greetings 10 met label.300 (12K)

dinsdag 11-09-2018Hallo Allemaal

Ik heb een nieuwe cursus gemaakt. "Cursus bestaande lettertype patronen invoegen en bewerken in Embird". Met dit onderdeel kan je dus de mooie, bestaande lettertypes, die gemaakt zijn door designers, invoegen in Embird, dit werkt ongeveer het zelfde als "Font Machine". Hiermee hoef je dus niet meer eerst alle letters te verzamelen, alles netje op een rij te zetten, de tussenruimtes te bepalen. Ook het formaat is direct aan te passen. Voor de gene die dit onderdeel niet kennen of dit lastig vinden, hier dus een duidelijk uitleg.

greetings 10 met label.300 (12K)

Zondag 11-08-2018Hallo Allemaal

Nieuw!!

Ik heb een groep op Facebook, daar kan je je aanmelden.
Hier kan je vragen stellen, ik meld updates, tips en alles rondom mijn website.
Je bent welkom

follow me on facebook

greetings 10 met label.300 (12K)

dinsdag 03-07-2018Hallo allemaal,

Het is een tijd geleden dat ik aan mijn website heb gewerkt, door mijn verhuizing was ik afwezig, langzaamaan begin ik weer tijd te maken voor de website. Om te beginnen heb ik een mooi patroon gemaakt. Veel plezier ermee. Tot ziens.

Roze Huisje (11K)
greetings 10 met label.300 (12K)

zondag 11-03-2018Hallo allemaal,

We zijn al weer een jaar verder, ja 10's Embroidery bestaat alweer 8 jaar. Wat gaat de tijd toch snel.
Ik heb een patroontje klaar gezet voor jullie, kijk maar op de download pagina. Bedankt voor de interesse in mijn website, op naar het volgende jaar.

10EMBROIDERY Patroon Konijntje Met Ballon 8 (167K)
greetings 10 met label.300 (12K)

maandag 01-01-2018Hallo allemaal,

Ik wens iedereen een heel gelukkig creatief nieuwjaar.

8-2-fireworks-png (10K)
greetings 10 met label.300 (12K)

zaterdag 23-12-2017Hallo allemaal,

Bij deze wil ik iedereen heel fijne, gezonde, gezellige en liefdevolle feesdagen toewensen.
Geniet ervan en volgend jaar gaan we weer mooie dingen bedenken en maken. Hopelijk hebben jullie genoten van de kerst patronen.

Bedankt voor de lieve mailtjes die ik heb ontvangen dit jaar, zo weet ik waar ik het allemaal voor doe.
Tot volgend jaar

Santa Slee (13K)
greetings 10 met label.300 (12K)

maandag 11-09-2017Hallo allemaal,

pinkbinky (5K)
Ik heb vandaag sinds tijden weer een project gemaakt.
Iemand bracht me op het idee en dit leek me ook een leuk idee om met jullie te delen. Het is weer eens wat anders, het is een knuffel, er zitten friemel lintjes aan,
het is een zakje, waar je een speen in kan stoppen en ik heb er ook nog een klem aan gemaakt,
want dit leuke zakje en het speentje wil je natuurlijk niet verliezen.
greetings 10 met label.300 (12K)

vrijdag 08-09-2017unicorn-poop (6K)
Hallo allemaal,

Vandaag heb ik weer een flinke update gedaan. Ik heb 170 patronen toegevoegd.
waarvan 4 nieuwe, deze patronen kan je vinden op de
download pagina en de rest zijn oude patronen of projecten,
deze zijn allemaal te vinden in de juiste mappen.

Het grappig was, toen ik de patronen aan het uitzoeken was,
dat ze met de jaren steeds mooier zijn geworden.
Na al die jaren van vele uren ontwerpen, word je er steeds handiger in, heb ik gemerkt en het resultaat mag er dan ook wel zijn, al zeg ik het zelf :)

Maar ik heb van de oude patronen, de leukste en mooiste uitgezocht.
Het kan zijn dat je die patronen al eens hebt gedownload,
maar wie weet zijn er ook nog wel nieuwe patronen bij.

Uiteraard voor nu ook weer, veel creatieve inspiratie toegewenst.
greetings 10 met label.300 (12K)

woensdag 30-08-2017Hallo allemaal,
   Axolotl 001 (9K)
De vakantie is voor velen weer voorbij.
Hopelijk is iedereen weer veilig en gezond thuis gekomen. Het weer in Nederland was matig, hopelijk krijgen we nog een nazomer hier. Het is weer tijd om ons bezig te gaan houden met borduren, knutselen en ontwerpen. Ik heb een paar ontwerpen en projecten voor je klaar gezet. Ik hoop snel wat nieuwe projecten te kunnen maken en aan te bieden. Ik heb in ieder geval ideeŽn genoeg. Ik wens je weer veel creatieve inspiratie toe.

                                                                            Axolotl 004 (2K)
greetings 10 met label.300 (12K)

zondag 16-07-2017Hallo allemaal,

Zoals je misschien al hebt gezien, zijn er weer nieuwe projecten en patronen te downloaden.
Er is een mooie vereniging die mij vroeg of ze een project van mij mochten maken en doneren.
Het gaat hier om de vereniging "Saying Goodbye", Een mooi initiatief, voor iedereen die een dierbare verloren heeft.
Ook waren ze op zoek naar een patroon, die het zelfde doel heeft als het "zorgen vriendje", zoals we die in Nederland kennen.
Ik heb daarom mijn fantasie weer de vrije loop gelaten en daar is weer een fantastische knuffel uitgekomen.
De vereniging was mťťr dan blij en dankbaar en zoals jullie mij kennen,
"als ik een ander blij kan maken, dan heb ik mijn doel bereikt".
Neem maar eens een kijkje op hun website, daar lees je hoe geweldig werk hun doen, belangeloos voor anderen.

"Saying Goodbye"

Ik heb na het ontwerpen van de "Crazy Fluffie" knuffel, ook nog gewone patronen gemaakt en inkleur knuffels. Zo is het bij elkaar weer een prachtige set geworden. Wie weet kan jij ook iemand blij maken met een mooi, zelfgemaakt project. greetings 10 met label.300 (12K)

maandag 03-07-2017Hallo allemaal,

10EMBROIDERY Project Funny Pills 024 (30K)
Ik heb weer een leuk project klaar staan, dit patroon is voor mij getest door: "Connie". Soms heb ik geen tijd om alles zelf te testen, dan staan er altijd lieve mensen klaar, die dat heel graag voor mij doen.
De "Funny Pills" zijn makkelijk te maken en grappig. Ik heb vele soorten armpjes en voetjes toegevoegd, zodat je zelf kan kiezen of je lange, korte of extra lange armpjes of beentjes wil gebruiken en er misschien knoopjes in wil leggen.

Ik heb "De Funny Pills" voornamelijk ontworpen voor mijn goede doel,
"Help je mee"
pill (3K)
Dit betreft chronisch zieke kinderen in Belgische ziekenhuizen.

De gedachte achter dit pilletje is: Dat pillen slikken niet leuk is, maar het op deze manier iets leuker te maken. In het ziekenhuis worden de knuffeltjes gebruikt om kinderen op te vrolijken en hun even af te leiden van de zware tijden die ze meemaken. Lees er maar eens over op de betreffende pagina. Klik hier

Maar ook zonder deze gedachte, zijn ze onwijs grappig om te maken. Kijk maar op de dowload pagina, daar kan je dit project downloaden. Veel creatieve inspiratie toegewenst.

10EMBROIDERY Happy Pills (55K)
greetings 10 met label.300 (12K)

zondag 25-06-2017Hallo allemaal,

Zoals je misschien hebt gezien, zijn er grote veranderingen op de download pagina. In de rechter zijbalk staan linken naar andere download pagina's. Hier kan je patronen vinden, die al eerder op de website hebben gestaan. Vanaf nu kan je alle downloads hier vinden en niet meer op mijn blog, deze ga ik dus ook sluiten. Op de oorspronkelijke download pagina, vind je de nieuwste patronen, de oudere zullen verplaatst worden naar de andere download pagina's die onderverdeeld zijn in thema's. Er zullen in de loop der tijd, nog meer oudere patronen komen te staan op de thema pagina's. Dus als je in het verleden iets gemist hebt, dan kan je die hier vinden.
Veel borduurplezier toegewenst.

greetings 10 met label.300 (12K)

donderdag 15-06-2017Hallo allemaal,

Vandaag is het mijn verjaardag en ja ik heb de 40 bereikt!!
Maar in Nederland zeggen we "Het leven begint bij 40", dus laten we er maar wat van gaan maken!!
Om te beginnen, heb ik een verjaardags patroon gemaakt, zodat jullie samen met mij, mijn verjaardag kunnen vieren.
Deze is te downloaden op de download pagina.
Fijne 10tjes dag :)

greetings 10 met label.300 (12K)

maandag 05-06-2017Hallo allemaal,
Bedankt dat jullie me weer gevonden hebben op het "World Wide Web". Ik hoop dat er nog vele volgen, want door adres verandering, zijn mogelijk mensen
10‘s embroidery even kwijt.
Ik ben nog steeds bezig van alles aan te passen aan de website, zo kan ik jullie vertellen dat de app van 10‘s embroidery ook weer werkt. Deze is te downloaden rechts boven aan elke pagina, door te klikken op het paarse label.

"Voelde me vereerd"

Ik zat in het zonnetje het maandblad "Stitch at Home" te lezen van Zomer 2017. Wat zag ik tot mijn verbazing, een leuk stukje geschreven over mij en mijn website. Er toverde een brede glimlach op mijn gezicht. Iemand heeft mijn site doorgegeven aan het blad, als tip om eens een kijkje te nemen. Het is een Nederlands blad, dus voor de gene die die tip heeft doorgegeven, wil ik zeggen: "heel erg bedankt".

SAH (77K)
a_smile (6K)

Er zijn ook weer nieuwe patronen en projecten te downloaden, dus ga maar snel kijken.
Veel creatieve inspiratie toegewenst.

greetings 10 met label.300 (12K)


zondag 20-05-2017Hallo allemaal,

Welkom op de nieuwe pagina "Berichten". I.p.v. berichten op mijn blog, ga ik de berichten hier op mijn website melden. Dit kunnen updates zijn, leuke ideeŽn, tips, grappige teksten of plaatjes etc.
WIl je op de hoogte blijven van berichten en updates, stuur een e-mail via knop bovenaan deze pagina.

greetings 10 met label.300 (12K)